Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag är tillräckligt


Beröring





Jag lämnade dig


för mina egna


fingrars beröring





Fri vers (Fri form) av blaite
Läst 451 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2010-08-18 19:43



Bookmark and Share


  wildrose
Vem kan tävla mot en själv?
2010-10-12

  Junitvillingen
Snitisig och kanske lite tvetydig...beror på hur man läser...*s*...
2010-09-29

  Line W
Gillas skarpt!
2010-09-07

  firefire
yes,ibland är det det bästa för både sin egen och den andres skull...
2010-08-21

  Hélène
man är sin egen lyckas smed. inga konstigheter. bra skrivet.
2010-08-20

  kråkan VIP
glad att du e tillbaks:)
2010-08-19

    leelee
Trygg igen då ja... :-)
2010-08-19

  karenina VIP
stark och med en både skön och allvarsam dubbeltydighet i orden
2010-08-18

  Aftonvännen
när det ger mer att beröra sig själv

är det dags att ge sig ut ur relationen

hur kallt det än är att vara själv
2010-08-18

  Starfish-Aura
Mjao, vad läckert!


Fridens liljor
2010-08-18

  Suzy med punkterna
Äntligen ser jag dina starkt lysande ord igen.
Härligt
2010-08-18

  Nina Ahlzén
onani har ingen dött av. (vad jag vet)
2010-08-18

  Baystream
Sådär ja, som jag har tjatat och... det betalade av sig :)

Vacker och en jävligt fin tanke.
2010-08-18

  Svartsilver
Gillar dikten. den säger faktiskt att vi duger som vi är och ej behöver någon annan för att bli lycklig. iaf säger dikten så till mig. flum flum.


kul å se dig skriva igen.
2010-08-18

  Nina Nightwish
Bara ler, så härligt att läsa dina texter igen:) I samma fina form som vanligt:)
2010-08-18
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite