Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skärmarna

 

 

de första skärmarna

var små

 

uppbyggda av små

små

punkter

 

tusentals

miljoner

gav människan

hel

hetlig

bild




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-19 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser