svar till en fråga som inte dyker upp av rädslan

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svar till en fråga som inte dyker upp av rädslan




Straff

 

 

 

 

 

De kom och sade

jag sa att det finns en sol

men vi fann ingen

 

jag såg deras brända handflator

och sade

nu bjuder jag sitt djupa hav

och följde efter dem

 

de gick

vadade vid stranden

och återvände

 

jag stod still

 

vid stranden

i vågornas tomrum

finns inget hav

där finns det bara vatten


 och gick efter dem

 

de

spårlöst försvunna

rädda för döden

 

jag vände sitt ansikte mot den brinnande solen

och log

 

de som är rädda för döden

kommer att dö

dagligen


ändå

 




Fri vers av Marduk VIP
Läst 472 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-08-20 14:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Och rötterna växte uppåt
2010-08-21

    ej medlem längre
Fastnar speciellt för sista stycket, möjligen för att det är så...
2010-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Marduk
Marduk VIP