Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rigid

Vakande öga söker sig fram
utsträckt ryggradslös amöba
vänder, vrider och försöker finna
någon

att förtvina
plåga och slutligen släcka dess låga

elaka slippriga ord
vräks ur en ångande munhåla

på med pansarklädet
visiret fälls ned
och slutligen en sköld, smidd av renaste kärlek
för att överleva, är det bara, ducka och le




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-20 22:28



Bookmark and Share


  Anna*
Åååå, så bra! Bokmärker =0)
2010-08-21
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t