Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bar

Plats för mingel
en stunds avbrott
i vardagen

Möten med människor
som man inte känner
en stunds kallprat
om ingenting

Ibland med vänner
och prat om någonting

En möjlighet att vila
och samla tankarna

Eller om man är på det humöret
glömma
men glöm inte bort
att det finns en morgondag
och då är det så dags att
minnas

AA




Fri vers av AA VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-21 01:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP