Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

 

möter jag dig inte vart jag går

 

 




scarification

 

det du inte kan få

det vill du ha

 

och det du kan få       vill du inte ha

 

avtryck

av en stor kärlek

kan aldrig plånas ut

 

den överlever allt

 

också en omöjlig

kärlek

gör djupa bestående fåror

i det mjuka hjärtat

den ömsinta själen

 

också

om mellan oss 

möte

aldrig mera sker

finns det bestående pulserande ärr

 

som små levande organismer

 

min vän

de kommer att blomma ut

vid minsta beröring

liksom trädet efter att ha beskurits genast slår ut igen

 

ibland kan de också växa

och bli till

mörkgröna vibrerande regnskogar

med stora mörkt röda honungsdoftande blommor

slingrande vilda lianer

farliga

 

och du måste

hugga och skära

för att komma loss

 

men till ingen nytta

 

också en omöjlig

kärlek

består

 

 

 




Fri vers av Aisha VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-08-22 15:52



Bookmark and Share


  issac.a.m
härlig o underbart..
en text som känns....
2010-09-26

  Ali D VIP
Ja vad ska jag säga? Vackert som vanligt.
Och "sant"
så är det

Ali
2010-08-25

  Dilsewat
Så nära inpå huden man kan komma.
2010-08-24

  Junitvillingen
Vackert och så berörande att det träffar mitt innersta. Visst består även "omöjliga kärlekar" - i alla fall i en vrå djupt inom & att plocka fram och minnas...och den dagen kommer när man med ett leénde minns, när man kan se tillbaka utan sorg och tårar...Mycket fint skrivet!
2010-08-23

  Anna*
En sann text som berör. Fint skrivet!
2010-08-22

    Bo Bjelvehammar
så sprött och BRÄCKLIGT
2010-08-22

  Suzy med punkterna
Så sant och skrivet med din unika känsliga stil. Mycket vackert
2010-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP