Jag vet att du 
inte är tyst 
det är bara jag 
som inte hör någonting.
" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag vet att du 
inte är tyst 
det är bara jag 
som inte hör någonting.




Scheherazade! du är så tyst inatt

 

 

mitt hjärta
blunda
håll dig ett tag till

 

någonstans känns det vulkanutbrott
det doftar tsunami
jag faller tyngdlöst
under korset
på min strand

 

Gud!

Låt inte 

hennes vulkan

 finna

min hamn

 

låt universum
se sig själv
i hennes spegelklara hav

låt lugnet
vaggar stjälkens glädje
i det tidiga morgondag
när solstrålar
lekande med daggdroppar
målar regnbågar
på hennes vilda blomblad

 

låt vindarna
sjunga lågt sin symfoni
över en dold stad
låt instrumenterna
vara
bara
trädens grönaste
vackraste
blad

 

 

 

 

någonstans känns det vulkanutbrott
djupt in i ditt hjärta
det doftar tsunami i dina lugna andetag
jag faller tyngdlöst
blundar och lyssnar

 

stora stormar
har alltid börjat
med lätta vindar

 

 

 

du
mitt hjärta
håll dig ett tag till
det finns så många nätter kvar

 

........... de tusen och...
...................... många nätter till

 

 




Fri vers av Marduk VIP
Läst 674 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2010-08-22 04:23



Bookmark and Share


    C3H5(NO3)3
men stackars henne...


hennes liv skulle ta slut när hon inte hade fler historier att berätta
2010-12-05

    Beautiful Soulmate
Lysande!

I tystnaden får vi själva tolka...
2010-11-09

  Knickedick
Många har läst med få kommenterat. Tyckte den var underbar, dold bakom slöja
2010-10-24

  Regn & Grus
Spännande i sin dova tystnad innan vilda stormar, ett äventyr att få läsa. Oerhört vacker dikt!
2010-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Marduk
Marduk VIP