Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fragment av dig




Jag vill att det ska sluta göra ont.
Jag vill att du ska lämna mig.

Förföljelse, är inte min grej.
Gå din väg, för detta kallas stalkning.

Sluta besök mina drömmar,
sluta ge dig till kännes i ting runtomkring,
sluta leta dig in i mina tankar
genom låtarna på radion,
sluta omslut min vardag.
För det gör för ont.

Jag vill bara,
att det ska sluta göra
så förbannat jävla ont..



Sluta.





Fri vers av Erika Olsson
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-22 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erika Olsson
Erika Olsson