Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Limerick


Ghana

En sexturist for ner till Ghana
För att på kvinnor få spana
Men den han beställt
Var lik Kjell-Olof Feldt
Han utbrast -"Det här får ej bli en vana!"




Bunden vers (Limerick) av tiesto
Läst 243 gånger
Publicerad 2010-08-22 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tiesto
tiesto