Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken

Här står jag naken med blottade bröst
Oh Gud, Du ger mig tröst

Vinden gnuggar mina fylliga lår
Oh Gud, Du läker mina sår

Naken och ensam står jag här
Oh Gud, Du ser mig som jag är




Bunden vers (Rim) av tiesto
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-22 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tiesto
tiesto