Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Limerick


Älskog

Det var en älg ifrån Arjeplog
Som levde fritt uti sin skog
Han var kär i en ko
Bördig från Hjo
Men hon honom ofta bedrog




Bunden vers (Limerick) av tiesto
Läst 280 gånger
Publicerad 2010-08-22 17:03



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Fast: Äl(g)skog, rätteligen.......
2010-08-22

  Zanna Phil
Hahaha den var skojig :)
2010-08-22
  > Nästa text
< Föregående

tiesto
tiesto