Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
där vi alla lever


Drömfabriken

Drömmar är det som håller oss vid liv
drömmar är något som alla måste ha
utan drömmar vad skulle vi va'


drömmarna är det sista någon tar ifrån mig
drömmarna finns där till slutet och åter
drömmar kan dö men ur askan gror nya

drömmar lever, vi med dom
DRÖM!




Fri vers av Linus Lajka Nilsson
Läst 228 gånger
Publicerad 2010-08-22 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linus Lajka Nilsson