Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
idag satt jag här och helt plötsligt kände jag en kall vind in genom fönstret den luktade höst.. min lycka var gjord!


dagen det vände

anade inget
gick ut för en promenad
den kalla tjocka luften
tusen minnen

ler
en tanke på dig
du rökte på perrongen
solen lyste

ännu en sommar försvunnen
anade inget
tiden är oärlig
minnena aldrig tillräckliga




Fri vers av Linus Lajka Nilsson
Läst 289 gånger
Publicerad 2010-08-22 20:49



Bookmark and Share


  Anya VIP
Gillar:
tiden är oärlig
minnena aldrig tillräckliga

Så sant så!
2010-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Linus Lajka Nilsson