Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej

super sig till ett djur
vet att man är faststängd i denna bur
faststängd bakom samhällets mur

var är mina val och rättigheter nu
friställd trött och arg
dricker mig bort från ert tidevarv

längtar tills den dag då jag är något värd
inte längre kvävd
eller är det bara vackra drömmar jag ensam har kvar

vad hände med oss
detta undre skikt som ingen ville se
än mindre hjälp ge

jag är nog den sista kvar
drömmen dör med mig
RÖRELSEN ÄR DÖD, LÄNGE LEVE RÖRELSEN!




Fri vers av Linus Lajka Nilsson
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-12 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linus Lajka Nilsson