Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

!

går mot den gamla kyrkan
vindar och tankar leder mig
jag går runt bland gravarna

stannar framför en
man ser knappt vad det står
ett levt liv,bortglömt
ensam kvar i jorden

vem var det?
hur levde han?
vad gillade hon?

jag tänker på dig
du flydde från allt det här
en drömmare
jag önskar dig ett annat öde

jag var den som stannade
kommer jag också hamna här med de glömda
med endast en sten för att jag aldrig flydde, en ensam sten

vinden blåser
jag stänger jackan
går hemåt




Fri vers av Linus Lajka Nilsson
Läst 211 gånger
Publicerad 2010-09-09 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linus Lajka Nilsson