Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev den här en grå dag då jag kände mig lite konstigt nere...


Mörkret.

Mörkret.
Flummar runt i mörkret...
Viftar bort alla
svarta korpar
som flyger mot mitt huvud, flyr...
Kroppen kryper av
rastlöshet,
känns som om jag har
miljoner insekter
i hela kroppen.
Vill bara
springa springa SPRINGA
bort allting!
Men hittar inte ut ur denna mörka djungel.
Snubblar
runt runt RUNT..
Känner alla grenar slå
mot min kropp.
Försöker hitta ut ur denna
labyrint.
Börjar bli panikslagen.
Vill hitta ut till
ljuset, tryggheten och lyckan...




Fri vers av Steffy
Läst 438 gånger
Publicerad 2005-11-22 03:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Steffy
Steffy