Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bettan

Bettan...

Igår såg jag att du läckte. =(

Du e min trofasta häst, som tar mig till jobbet varje dag...

Men ändå så dyker alla problem upp med dig.

In o ut, in o ut hela tiden för att se till din hälsa.

Men ändå så ställer du upp för mig i alla väder...

Trots all skavanker, spackel som behövs...

Bettan...

Du e bäst, min älskade lilla bil! ;D




Fri vers av Steffy
Läst 411 gånger
Publicerad 2006-01-11 08:15



Bookmark and Share


  christal
haha gulligt :) skrev också en dikt om min skoter, älskar den mega ;D
2007-11-03

  jaSc
haha den här var faktiskt gullig! :)
2006-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Steffy
Steffy