Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöflingan

Går ut, känner en kall vind smeka mitt ansikte...

Går en par steg, ser på gatulyktan som lyser där i mörkret..

Ser en par snöflingor lysa lika blåvitt som lyktan lyser när de faller neråt mot marken.

Plötsligt känner jag nåt kallt nudda min näsa... D va en snöflinga.




Fri vers av Steffy
Läst 412 gånger
Publicerad 2005-12-29 09:43



Bookmark and Share


  invisibleangel_
farbror steffy, du skriver bra :)
2005-12-31

  jaSc
tycker om stycket
"Plötsligt känner jag nåt kallt nudda min näsa... D va en snöflinga."
det är något speciellt med den ;)
2005-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Steffy
Steffy