Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här dikten tillägnar jag min älskade Jessie, min själsfrände, min bästa vän som jag hoppas komma finnas där för mig nu och för alltid.


Om jag kunde.

Jessie

Om jag kunde, då

skulle jag skänka dig

alla hjärtan i hela världen

för att visa dig - DIG

hur mycket jag älskar dig.

- DIG -

Hur mycket jag älskar dig.

Jessie, så mycket betyder du för mig.

Om jag kunde...




Fri vers av Steffy
Läst 505 gånger
Publicerad 2006-02-18 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Steffy
Steffy