Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att fattas någon.

Jag hjärta dig...

Jag fattas dig när
du inte är hos mig.

För att bli hel
måste jag ha
dig hos mig.

Så gör inte
_DET_...

_DET_ - Lämna mig inte.

Gör det inte,
sötsaken.

Jag hjärta dig.




Fri vers av Steffy
Läst 463 gånger
Publicerad 2006-01-24 22:47



Bookmark and Share


  jaSc
kommer inte att göra det, sötnos.. <3
2006-01-25

  invisibleangel_
;) grattis, förresten.
2006-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Steffy
Steffy