Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här dikten tillägnar jag min älskade hund Rocki!


De vackra bruna ögonen...

Likt en virvelvind for du rakt in i mitt liv

Från och med den första ögonblicket då

Våra ögon möttes

Har d varit vi två.

Dina härliga bruna ögon lyste

Av den största kärlek som nånsin funnits

Lämna dig kunde jag då inte göra

Tog dig in i mitt liv

Nu e vi ett

Du och jag, Rocki

Jag älskar dig! ;)




Fri vers av Steffy
Läst 480 gånger
Publicerad 2005-11-22 04:04



Bookmark and Share


  mysanpysan
fint :)
2005-11-22

  jaSc
otroligt sööt dikt, den här! :)
2005-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Steffy
Steffy