Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mentalt vandaliserad

Man tar modet till sig

Vågar ta kontakten

Riskerar allt

Det händer på ett ögonblick

Helt plötsligt så ligger man där

Som en blött liten pöl

Mentalt förstörd

Känslomässigt vandaliserad

Krossad som en fluga av livets tidning




Fri vers av Fredrik Brisman
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-24 10:51



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Det skulle kunna handla om vår psykvård , det du har skrivit, faktiskt en fullträff ! (även om det,kanske, inte var din avsikt?)
Undertecknad har skrivit mycket i detta ämne. Läs gärna (m du är intresserad) .
2010-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Brisman