Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I detta livet!

Ömhet och vänlighet är inte tecken på svaghet eller desperation, utan bestämdhet i styrka och avsikt!
Det äkta skrattet är början till det sanna tänkandet och de äkta känslorna!




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 336 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-24 11:56



Bookmark and Share


  Anna*
Insiktsfull sann visdom på hög nivå! Håller med fullt ut! Applåder
2010-08-24

  Suzy med punkterna
Vist och sant
2010-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin