Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

faller varje gång jag tänker på dig

jag vet inte om jag vill tillbaka till just din famn
eller om jag bara inte klarar av att stå på egna ben

men jag vet att när du närmade dig
och sedan gick igen
föll jag hårdare än någonsin


(någonstans måste du ju förstå
hur ont det här gör för mig)




Fri vers av dansa som dom andra
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-24 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dansa som dom andra
dansa som dom andra