Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ditt namn

Det finns ett budskap i ditt namn
som bara den känner,
som känner dig

Jag är den jag är
och heter det jag är

Tid och rum böjer sig runt dig
Du är samtidigt som du var,
en samklang av vad som komma skall

Yttra mitt namn
och jag kommer alltid,
att vara där

För svårt för oss att förstå
för farligt för oss att ännu greppa
Glödande kol i händer av kött

Ta emot mig med hjärtat
där sinnet inte kan förmå,
först där kommer du förstå

Det finns ett budskap i ditt ord
som bara den känner
som en gång lärt känna

ditt namn





Fri vers av Regular
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-25 03:35



Bookmark and Share


  Anna*
Mycket vackert skrivet!
2010-09-06

    ej medlem längre
Åh, så fint, gillar...
2010-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular