Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillvarons mörker

Glädjen är en flyktig gäst i världen. Den som vågar uppleva den
bestraffas hårt.

Du levde en tid här på jorden. Men denna tid blev alltför kort.
Din död var antagligen noga övervägd.
Din barndom var en depressionssjukdom genomliden på en
skolgård av tystnad.

Du var ett barn och jag var ett barn. De tankar som tänktes då var
formade av längtan.
Du tänkte dessa tankar ut, och din tillvaros mörker uppenbarades
slutligen.




Fri vers av Henrik Jonsson VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-25 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Jonsson
Henrik Jonsson VIP