Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset

Där i ditt spröda sinne
brann ett ljus, vars låga släckts.
Det tänds ett nytt, till ditt minne.
I detta ljus har livet åter väckts.

För en stund står tiden still –
i lågan avspeglas din bild.
Du finns ju här, precis intill,
men ändå ifrån livet skild.

Det är som om du återväcks
i ett gåtfullt, mystiskt sken,
men när ljuset åter släcks,
försvinner du från mig igen.




Bunden vers av Henrik77
Läst 11 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-25 09:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik77
Henrik77