Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snart färgas träden...


Löven om hösten

Löven om hösten
sprakar i eldens flammor
i färgkaskader




Bunden vers (Haiku) av Patrik Orion Sten
Läst 344 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-25 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten