Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonsång

Nyklippt gräs och avgaser

en balkongrad genom röken på min morgonciggarett

Barn i handen på vuxna och dagisgrinden öppnas

Oranga kuddar och krukor med örter

 

Jag är lite osäker på om jag är vaken

eller om jag aldrig somnade

 

Lägenhet i hand med lägenhet

rader efter rader med morgoncigg

Bilar som parkerar och som ger sig av

Tunnelbanan sitter fast i spåren

 

Jag är lite osäker på om jag är vaken

eller om jag aldrig somnade

 

Allt man måste göra som måste göras

såna man möter och såna man borde

Avbrutna tankar och tandkräm

kläder som sitter eller hänger kvar

 

Jag är lite osäker på om jag är vaken

eller om jag aldrig somnade

 

Och inte har jag ätit frukost heller..




Fri vers av åkeojag
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-26 08:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

åkeojag
åkeojag