Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kassa vardagstankar

Jag är ensam kvar när alla går iväg till viktigare saker

sitter här och skriver ensamma rader

om tunnelbanor, mat och smak av nikotin

om kärlek som kom av sig och om liv utan rutin

 

Jag sitter i en lägenhet som luktar svett och sorg

en tråkig liten håla i en självbyggd asfaltsborg

har inget riktigt för mig men borde nog ta tag

och bygga mig något helt nytt

 

men det blir en annan

dag

 

En sorg kommer sällan ensam

Tre är det magiska numret

Tryck på siffran nio om ni vill tala med någon i växeln.




Fri vers av åkeojag
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-26 09:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

åkeojag
åkeojag