Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag

Jag ser att du bär en ful handväska av något märke. Den kostade säkert massor av pengar. Jag har en dramaten och en ful handväska också. Av dessa två kostade dramaten mig mindre och jag har glädje av den varje dag nästan.

Nu undrar jag bara varför jag inte tar din handväska och min och lägger ihop dem till ett fult läderknyte och plastar in detta och hänger upp det på väggen, kreditkort, id-handligar och kort på barnen för 5 år sen får hänga med. Sen tar vi våra dramaten och går ut i världen. Allt som vi behöver får vi plats med. Vi kan ha fotriktiga skor. Vi får ligga när vi vill (män är ju så desperata) och sen kan vi bestämma hur allt ska vara.

När vi har gjort det finns det inget mer kvar, jag köper laktosfria produkter och du använder nån sorts jävla henna som ingen använt efter 1972. Vi rakar aldrig benen. På facebook skriver vi mammaknullare och sen badar vi i pooler som stinker klor och äter av babylons frukt, tornet lutar hit och dit. Paris känns kul men inte så fräscht så vi tar istanbul istället med storm. Jag köper en baldakin och vi byter om till något vitt.

Drinkarna är rosa.

Vi är lyckliga.




Fri vers av åkeojag
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-26 10:07



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Underbart, på sitt otyglade o muntra sätt. Inplastningen är läcker.
2010-08-26
  > Nästa text
< Föregående

åkeojag
åkeojag