Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är kvar

Vi hade inte träffats på hela sommaren. Jag gömde min saknad efter dig bakom ett lagomt stort skämt. När du åter drog in luft genom näsan och samtidigt spände näsborrarna med det där snabba knycket, mellan var fjärde mening, utan att vara förkyld, då visste jag att inget hade förändrats.




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2010-08-26 21:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gillar den här ...
för att den säger precis det som är
för dem som ser
det dom inte vill se
2010-08-28

  Peter Matsa
den här insiktsfulla texten förde mig bakåt i tiden, till skolan och första skoldagen efter sommarlovet. hur alla hade förändrats och såg konstiga ut. de hade blivit längre, bar nya kläder etc.

sen var det samma gamla klasskamrater när allt kom till kritan. det som skiljde dem åt från det förra läsåret var typ en uppdragen aborre på ett kilo, några fångade myrlejon och kanske ett skrubbsår. i övrigt satt allt kvar. tics, skorrande "r" och doften av sköljmedlet som just den familjen använde.

jo, bra reflekterat.
2010-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP