Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspirerande

Positiva möten
ger energi
tankar utbyts
perspektiven vidgas

Frågorna
som till synes verkar enkla
blir komplexa

Svaren eller påståendena
väcker snarare
nya frågor

Det finns inga gränser för samtalet
allt är möjligt eller omöjligt

Stämningen är god
skratten många

Allvaret finns där
och det viktigast av allt är att samtalet
pågår

AA




Fri vers av AA VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-26 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP