Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bim

 

Du finns liksom

i högra ögonvrån

rosa solnedgång

 

något skaver ännu

vemodssorg

 

 




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 446 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-08-27 08:44



Bookmark and Share


    Jnåt
så ska en god människa minnas.
2010-08-27

    ej medlem längre
Ja.
2010-08-27

  © anakreon VIP
Instämmer till fullo.
Calle
2010-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth