Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag har svårt att lita på någon


FÖRTROENDE

jag känner tårarna
hur dom vill tränga fram
bakom mina ögonlock

vi möttes stannade
pratade en stund, du
undrade

hur mår du egentligen?

bra svarade jag, men
det är lite jobbigt emellan
åt

berätta sa du, men jag
kunde inte, vet inte om
du håller tyst

jag känner dig inte så bra
rädd att lita på någon, som
jag inte vet något om

vi fortsatte prata en stund
sen ville jag fortsätta hem
kände tårarna hur dom brände

kände också att jag ville säga

varför

jag mår så dåligt just nu
men jag kunde inte

utan gick hem till ensamheten
som är allra skönast, när mitt
inre inte mår bra




anits 27 augusti 2010




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-08-27 17:53



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja man brukar säga att det två vet är ingen hemlighet-förstår dig
2010-08-31

  arja savela
Jag har också svårt med tillit, har slutat att umgås med folk som vänder och vrider mina ord och hittar på resten. Förstår din känsla och just att man får skynda hem med gråten i halsen.
Kram Arja
2010-08-28

  Eva Helene VIP
Berörande text!
2010-08-28

    ej medlem längre
Fint berättat, ja det kan vara svårt lita på människor man inte känner o de man känner med för den delen...
2010-08-28

  Anya VIP
Fin text om det jobbiga. Svårt med tillit ibland.
2010-08-27

  Larz Gustafsson VIP
Fin bild.
2010-08-27

  Larz Gustafsson VIP
Jag är enormt restriktiv numera.
Det finns folk som lider av verbal inkontinens.
2010-08-27

  Bibbi VIP
Exakt som jag har det just nu.
2010-08-27

  Catharina Edin VIP
Fint återberättat möte med en medmänniska.
2010-08-27
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP