Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblänk


Blänket från dina ögon
bländar mig

och jag ser
mycket mer




Fri vers av stronza
Läst 430 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-08-27 16:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kanon!
2010-08-29

  tom boreland
genialt
2010-08-27
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar