.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.




Nocturne

 

 

 

I nattens armar

örat mjukt på dun

svärmiska drömmar

reflekteras i stjärnornas tak

skapas en formation

pulserar gnistrande hoppfullt

nyfödda slag i hjärta om förtröstan

när avbilden bleknar i gryningsljuset

att till nästa skymning

nystat till bli mytomspunnen

 

 

 




Fri vers av Popcorntankar
Läst 245 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-08-27 21:03



Bookmark and Share


  poetlinan
Underbart!
2010-08-30

  Tillbringaren VIP
En sådan där dikt som växer med varje läsning. (har läst tre gånger nu så jag vet det;) )
2010-08-28

  Annica Ström Kvarnström
Vackert!
Soft!
2010-08-28

  Nina Nightwish
Mycket vackra och smekande ord
2010-08-28

  sulimaa
Vackra ord vännen...smeksamma
2010-08-27

  Lindalou
Vaggvise-ömma ord.
2010-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar