Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att va så förbannat älskad

Jag kan inte förstå
Det får mig bara att förebrå
Era dunkla motiv

Tveksamheter i ert ärliga uppsåt
Tvivel i era djupaste av föresatser
Sveper fram likt svarta demoner

Ni vill så med nöje klä mig varje dag med förhoppningar
Om ett vanligt liv
varför

Varför vill ni älska mig




Fri vers av backsippa
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-27 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

backsippa
backsippa