Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt i livet - en expose

Ser bakåt
det som varit
har blivit minnen
och erfarenheter
som påverkar nuet

Olika punkter i livet
har blivit vändpunkter
eller kalla det brytpunkter
som styrt livet
i riktningar
mot destinationer
som inte fanns på kartan
i ungdomen

Livet är förunderligt
likt en resa
det finns en avgång
mycket går att styra
en del påverkas av
omständigheter
utom kontroll

Det är bara att
hänga med

och gilla läget

Mitt i livet
innebär också avsked
från de som av olka omständigheter
stiger av

Idag är det inte jag i alla fall

Ta hand om livet......

AA




Fri vers av AA VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-28 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP