Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Raketfart

Jag spänner min ultra lätta båge

Pilen flyger genom evigheten
Landar bortom oändligheten
Någonstans, förhoppningsvis i verkligheten

Det svischar till, glittra så
Strör tårar av levnadslopp

Slungar solskimmer
Värmer upp minsta liv

Eller, vad tror du
Som har så bråttom
Skall du bara putsa skorna
Rätta till kavajen

Fixa frisyren
Låta livet passerar
Utan att du ser livet passera
Se pilens raketfart genom livets evighet




Fri vers av backsippa
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-28 00:54



Bookmark and Share


  Anna*
Snyggt! Du får stående ovationer!
2010-09-26
  > Nästa text
< Föregående

backsippa
backsippa