Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sabbatsmeditation

 

 

Ljusen håller mig sällskap

mot den mörknande natten

i tystnaden vilar bönerna

andäktigt nära

 

 allt stillnar

 

 




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 283 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-28 01:09



Bookmark and Share


  aol
att den mörkaste natt blir så vacker med ett litet ljus,
2012-09-11

  Michaela Dutius
Vilar i dina ord
2010-09-04

  Vanja-Kristina Morgell
Tack!
2010-08-29

    ej medlem längre
" i tystnaden vilar bönerna"... ja och de samlar kraft där...
2010-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth