Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyster

 

Nu gör min hand som jag befaller,
tillåter den forma linjer i bokstavsform.

Där föds jag ständigt och på nytt
i dyningar av silverklara insikter

 

 

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-11-01 21:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gilla den, dess klarnande form. insikten. den är
verkligen koncis. tack Elaine
2010-11-02

  Catharina Edin VIP
Ja, visst får man insikter!
Bra skrivet!
2010-11-01

  Larz Gustafsson VIP
Intryck som tar sig uttryck.
Citerar än en gång Torgny Lindgren, som sade att han alltid hade sitt skrivblock att fly till.
Gud vare lov för skrivandet!
2010-11-01

  peter markurth
gillar
2010-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP