Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
text om ny begynnelse och att gå vidare


Min Själs Rustning

Jag bär min själ likt en rustning full av minnen och sprickor av brustna hjärtan.
Våldtas av minnet av livet som en gång var torteras av röster ur mitt förflutna.
med slutna ögon ljuger min inre röst i mörkret kommer du att finna tröst.

Vilsen styr sinnen över världen som jag lämnats naken i.
Förvirad hörs röster av ekot i dina gröna ögon som guidar mina drömmar.
En utsträckt hand rycker mig till verkligheten som jag så försöker fly.
Ur drömmar flyktiga minnes bilder av vad som varit hör jag röster som min själ ej kan låta mig se.




Fri vers av lassen77
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-28 20:30



Bookmark and Share


    Lindizz
stark och djup text, bra skrivet.
2010-08-28
  > Nästa text
< Föregående

lassen77
lassen77