Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad vet jag om kärlek

Ur dina jadegröna ögon dra jag en mening till en morgondag.

Genom din fjärlis lätta smekning finner jag ro.

Från din samets lena röst hittar jag tryghet.

I min famn öppnar jag min inersta vrå endast för dig.

Du ser hela mitt förflutna allt jag sett och gjort.

Du ler med tårar fallande längs din kind.

Våra sälar möts under en stjärnklar himel.




Fri vers av lassen77
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-08 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lassen77
lassen77