Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt bipolära jag

Du sa till mig att vi klarar det tillsammans.

Jag stiger fram i ljuset bara för att dra dig med ner i mitt mörker.

Jag stiger ner i mörkret bara för att du ska se.

Att dela en framtid med mig är en prövning.

Och att känna mig e allt annat än lätt

Men jag vill tro dig när dina ögon inte ger upp.

Och kan jag begära att dela livet med någon när jag ser livet som en börda.

Då uptäcker jag dig här nere mitt i mörkret.

Du lyser som en ängel då du sluter din tryga famn om mig.

Med din trygga stämma bringar du ljus i min avgrund.

Tillsammans klara vi det här.




Fri vers av lassen77
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-07 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lassen77
lassen77