Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem vi blir då vi blir oss

Vi öppnar oss låter oss ryckas med förlorar lite av oss själva på vägen.
men bygger även upp nya versioner av den vi var då vi blev oss.
jag vågar ge dig kontrollen vågar ta över delar av ditt liv.
ser du fortfarande manen du förälskade dig i då våra ögon möts känner du fortfarande glöden när jag tar dig i min famn.
jag kommer fortfarande på mig med att ligga och titta på på dig då du sover.
jag blir skrämd när jag inser att jag blivit något mer än vad jag var då du klev in i mitt liv. inte för, förändring skrämmer mig utan förlorar jag det om jag förlorar dig.
jag lever den framtid som e vår jag sjunger i duschen och dag drömmer om oss med leende som du givit mig.
snart har två år gått sedan jag hittade dig men det känns fortfarande som morgonen efter.
så att älska dig gör mig till mer än vad jag var
så vad jag försöker säga e dig vill jag ha kvar.




Fri vers av lassen77
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-24 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lassen77
lassen77