Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trollmor är trött på sina trollungar

Det finns en sötma

i smärta

avvisande

skenbar och uppfunnen

ensamhet

det finns små troll

att mätta

som lever på tårar

och osynade sanningar

små troll

som sträcker upp sina hungriga knotiga händer

rakt ur min mage

jag tänker svälta

ut dem

med en magdans

ut




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-08-29 20:08



Bookmark and Share


  Postgård
Det här är så trolskt det kan bli

med små hungriga troll
och dess knotiga fingrar

en trött trollmor

fina liknelser
2010-09-05

  lilla t
Snor raskt denna och behåller som bokmärke. Tycker om!
2010-08-29

  Anya VIP
Med viss humor beskriver du något svårt. Gillar! Hoppas dina troll kommer ut eller svälter ihjäl. ;o)
2010-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP