Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fossiler ur rött

jag försvinner

in i disktrasan
kranvattnet allting som speglar
vad som inte
är där

jag upplöser utryckningar
saker som ingen
kommer ihåg det förefaller

smärtfritt du
förefaller verkligare
än nödvändigt

när jag avstannar. jag avstannar dig
i cirklar av jordskalv

de förefaller

kravlösa, frossan är
ofrivillig när

mörker torrläggs
blir allt ätbart.




Fri vers av am
Läst 447 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-31 18:20



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Första fem raderna är rent magiskt bra tycker jag. I en som helhet mycket bra dikt.
2010-11-22

    amorfati
du skriver ibland som om allting är främmande och det gillar jag.
2010-09-07
  > Nästa text
< Föregående

am
am