Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SafiR på Rymdfärd med RubiN (episod 1.0.1)

 

 

 

 

 

 




1

SafiR till RubiN

Var är vi?

2

RubiN till SafiR

På varsin sida.

3

SafiR till RubiN

Om vilken kropp?

4

RubiN till SafiR

Tror någon jupitermåne...

5

SafiR till RubiN

Syns ingens spår...

6

RubiN till SafiR

Här lyser lila.

7

RubiN till RubiN

Mysteriet blir mitt!

8

SafiR till RubiN

Funkar plocka upp?

9

RubiN till SafiR

Ickelunda, blott speglingar.

0

SafiR till SafiR

Ha, plockar här!












Övriga genrer (Drama/Dialog) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-30 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP