Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är den ende jag önskar att jag kunde glömma.

Känslorna strömmar genom min kropp likt elektriska stötar, jag känner hur hjärtat börjar slå allt hastigare, andningen blir tyngre.

Tårarna börjar saktar ta form i mina ögon, för att sedan ställa sig på kö för att rinna längs min kind.

Mina mungipor börjar darra i takten till tårarnas färd, klumparna i halsen blir allt större och större.
Kroppen placerar sig själv i försvars ställning, redo att slå tillbaka.

Och det gör ont.

Du gör ont.
-






Fri vers av Sanera
Läst 461 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-30 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sanera